17/11/09

FEM PANELLETS



Per realitzar els panellets de Tots Sants varem necessitar els següents ingredients:
1- Dues patates bullides amb pela
2- Farina d’ametlla
3- Fruits secs: pinyons, ametlles picades i coco.
4- Una mica d’aigua

Procés d’elaboració:

1- Es pelen les patates que ja són bullides i es posen dins un recipient fondo.
2- Agafem una forquilla i xafem les patates ben fins que ens quedi una massa.
3- Quan hem aixafat les patates hi afegim la farina d’ametlla i ho remenem bé, fins
que no es vegi la patata.
4- Ens quedarà una massa enganxosa i ho separem fent tres parts iguals.
5- Després posem els tres fruits secs, en tres plats diferents.
6- Comencem a fer boletes petites amb la massa i ho envoltem al mig dels fruits
secs . Unes amb pinyonets i altres amb ametlla picada.
El coco el barregem amb la massa i quan fem les boletes ,si no s’enganxa i
podem afegir una mica d’aigua.
7- Posem els panellets amb unes plates per anar al forn.
Posem el forn a uns 150graus durant ¼ d’hora.
8- Traiem els panellets del forn, els deixem refredar, i .
Ja es poden menjar!